Fiolele cu acid hialuronic – eficacitate mare, în recipiente mici

Despre efectele acidului hialuronic s-au spus și se spun în continuare multe. Unii sunt de acord cu acest ingredient anti-age, alții consideră că efectele acestuia nu sunt dintre cele mai bune. Analizând feedback-ul persoanelor care folosesc fiolele cu acid hialuronic ca tratament pentru estomparea ridurilor sau a celor care îl folosesc sub formă injectabilă, vom deduce că nu există nici un motiv real de îngrijorare atunci când acesta este folosit cu prudență și conform indicațiilor primite de la specialiști.

Despre acidul hialuronic – ce este și ce beneficii ne aduce?

Acidul hialuronic este o polizaharidă, o moleculă care se află în mod natural în organismul nostru, având rolul de a menține hidratarea optimă a țesuturilor. Odată cu înaintarea în vârstă, concentrația de acid hialuronic din organism scade treptat, fapt care duce la apariția semnelor de îmbătrânire (a ridurilor).

Rolul principal al acestuia în organism este de a stimula producția de colagen, proteină care menține hidratarea și elasticitatea pielii. De aceea este foarte important ca de la o anumită vârstă să includem, pe lângă loțiuni și creme, și fiolele cu acid hialuronic în ritualul de îngrijire.

Care este varianta cea mai bună: AH injectabil sau aplicat local?

Acidul hialuronic este un ingredient care poate fi folosit în diverse forme: injectabil, sub formă de filler, în produse cosmetice care se aplică direct pe piele sau ca supliment alimentar. Folosit sub formă injectabilă, acesta are efect imediat de reîntinerire a pielii, însă rezultatele nu se vor menține pentru foarte mult timp, ci doar pentru aproximativ șase luni de zile. Pentru ca efectul acestuia să fie vizibil pentru o perioadă mai mare, acidul hialuronic trebuie aplicat direct pe piele, ca ingredient hidratant, și lăsat să acționeze pentru mai mult timp.

Motivul pentru care este atât de eficient atunci când este aplicat la suprafața pielii se datorează faptului că acesta poate reține de până la 1000 de ori mai multă apă decât greutatea sa, fapt ce îi va oferi pielii mai multă elasticitate și, deci, un aspect întinerit.

Dintre numeroasele produse pe bază de acid hialuronic care există la ora actuală pe piață, așa cum spuneam, fiolele au o putere mai mare, consistența lor permițând o absorbție mai rapidă în piele. Cu toate acestea, nu putem nega nici efectul cremelor anti-age pe bază de AH. De aceea, rutina de îngrijire ar trebui să conțină ambele tipuri de produse, dar și altele cu același efect de estompare a ridurilor mai mult sau mai puțin profunde.

Cum aplicăm corect o fiolă cu acid hialuronic?

A folosi o fiolă cu acid hialuronic nu pare un lucru dificil: rupem capătul sticluței, turnăm câteva picături în palme și aplicăm pe tenul curățat în profunzime. Nimic mai simplu! Trebuie însă să mai avem grijă la un aspect: uscăciunea sau umiditatea aerului din încăpere.

Pentru că acidul hialuronic atrage apa din straturile inferioare ale pielii către cele superioare, atunci când aerul din încăperea în care ne aflăm este uscat, produsul poate avea efect invers. Atunci când fiolele se folosesc într-un mediu uscat, ar trebui utilizate în combinație cu produse emoliente și hidratante.

GEROCOSSEN – fiole cu acid hialuronic la prețuri corecte

Renumitul brand românesc de cosmetice GEROCOSSEN a lansat o gamă specială de produse, denumită Hyaluron Anti-Age, care conține produse pe bază de acid hialuronic, destinate estompării ridurilor mai fine sau mai profunde și care promit să redea pielii elasticitatea pierdută. Aici se găsesc atât creme și seruri, cât și fiole cu o concentrație însemnată de acid hialuronic, a căror eficiență a fost dovedită înainte de comercializare, prin teste de laborator.

Așadar, dacă te-ai decis să încerci fiolele cu acid hialuronic pentru reducerea ridurilor sau dacă îți dorești să schimbi produsul actual cu un altul, al unui brand recunoscut, ai încredere în gama Hyaluron Anti-Age de la GEROCOSSEN!

Comentarii

07/10/19 10:24
Marius Nicolae Pop

Atentie! Nu va jucati cu asa-zisele injectari cu acid hialuronic! Acestea,nu sunt tratamente ci masuri artificiale, temporare chipurile,de infrumusetare! Adresati-va doar chirurgilor esteticieni si plasticieni care sunt cei in masura sa trateze cu asemenea preparate, diferite aspecte faciale ! Mai pot interveni in astfel de situatii si chirurgii oro-maxilo-faciali! Asadar,atentie,riscurile unor complicatii sunt foarte mari! Dr.Marius N Pop-pres.Colegiului Medicilor Stomatologi BN

07/10/19 11:18
cititor

Doamnelor si domnisoarelor ... bagati-va mai bine alt fel de " lichid " ... daca tot va roade chestia cu " lichidele "... ca poate ala va este de mai bun la " echilibru fizic si psihic "... Ma, te miri ca nu va bagati acid sulfuric ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5