Final de mandat. Traian Ogâgău a predat ştafeta viceprimarului Cătălin Bota!

Prefectul Stelian Dolha a emis ordinul nr. 184 din 2 august 2021 privind constatarea încetării de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al oraşului Sângeorz-Băi, a dlui Traian Ogâgău. Atribuţiile primarului vor fi exercitate de viceprimar, în condiţiile legii.
Duminică a fost adoptată Hotărârea 55/2021 prin care a fost ales ca viceprimar Cătălin Bota. Luni, a fost organizat momentul de „predare a ştafetei”.
„Suntem la un moment solemn pentru unii, pentru alţii mai puţin solemn, însă asta e viaţa şi trebuie să mergem înainte. În cei 5 ani de mandat, împreună cu dvs. am reuşit să aducem o sumedenie de proiecte în Sângeorz-Băi, proiecte care sperăm noi, în următorii ani, să fie implementate, iar celelalte depuse, de noua administraţie, de noul primar interimar, până la alegerile anticipate. Mulţumesc echipei pentru colaborarea din cei cinci ani. Sunt mândru că am realizat atâtea obiective în Sângeorz-Băi, care vor rămâne după noi. Mulţumesc sângeorzenilor pentru încrederea acordată, le transmit că voi rămâne alături de ei”, a declarat Traian Ogâgău, care a predat eşarfa tricoloră noului viceprimar.
„Mă simt onorat şi mândru. E un moment solemn pentru mine. Îi mulţumim dlui Traian Ogâgău pentru tot ce a făcut pentru Sângeorz- Băi. Preluăm reţeta şi o îmbunătăţim, pentru a ne face viaţa simplă, mai frumoasă, mai atractivă”, a declarat Cătălin Bota. Acesta a menţionat că va colabora cu echipa administrativă, spre folosul sângeorzenilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5