Filtre și acțiuni preventive, desfășurate de polițiștii din Beclean și cei ai Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului

Comunicat de presă

La data de 25 octombrie a.c., în intervalul orar 19.00-22.00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au organizat și desfășurat o acțiune, pe raza de competență, pentru menținerea și asigurarea climatului de siguranță rutieră, precum și pe linia deținerii și transportului de material lemnos.

Astfel, au fost oprite pentru verificări 10 autovehicule, iar conducătorii auto au fost testați cu aparatele din dotare. Totodată, au fost verificate 5 avize de însoțire a materialului lemnos și au fost legitimate 25 de persoane.

Pentru neregulile constatate, au fost constatate și aplicate 12 sancțiuni contravenționale în cuantum de 6570 lei, dintre care 5 pentru nerespectarea Legii 61/1991, în cuantum de 1700 de lei, 1 pentru nerespectarea Legii 171/2010, în cuantum de 2000 de lei, celelalte fiind abateri la regimul rutier.

Acțiuni similare au fost desfășurate de către polițiștii din Beclean pe raza de competență, fiind organizate filtre în care au fost verificate 26 de autovehicule și legitimate 36 de persoane. Polițiștii au acționat pe linia prevenirii și combaterii traficului și consumului de substanțe interzise și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind efectuate testări cu aparatele din dotare.

În cadrul acțiunii, polițiștii au constatat, în flagrant delict, o infracțiune de conducere fără permis, iar pentru abaterile de natură contravențională au aplicat 21 de sancțiuni în cuantum de 3.320 lei, toate la regimul rutier. Ca măsuri complementare, a fost reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5