Fii alături de elevii de la „Andrei Mureșanu”, în campania de achiziționare de tablete şi laptopuri pentru elevii fără posibilităţi. Orice donație poate să educe un elev privat de dreptul de a învăţa !

Noi, elevii clasei a XII-a E de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița, vrem să ajutăm!

 Am luat inițiativa de a achiziționa tablete sau laptopuri pentru elevii care nu au posibilitatea de a se bucura de acestea, iar pentru a ne atinge obiectivul vă cerem ajutorul. Sunt sute, poate mii de elevi din județul Bistrița-Năsăud de care nu știm, care nu se pot conecta la orele online sau împart un telefon cu încă cinci frați, fiindu-le răpit dreptul la educație.

 Mișcarea #elevpentruelev nu poate fi realizată decât cu ajutorul mărunt al fiecăruia. Vrem să arătăm că se poate și că elevii pot schimba lumea altor elevi. Orice donație făcută poate să educe un elev privat de dreptul de a fi educat!

Se poate dona în următoarele conturi (Banca Transilvania):

LEI - RO79BTRLRONCRT0425751702

 EURO - RO56BTRLEURCRT0425751701

Totodată, pot fi donate tablete sau laptopuri folosite, dar funcționale, pentru a fi distribuite elevilor care au mare nevoie de ele. Pentru mai multe detalii în legătură cu locația în care strângem locația, apelați la numărul de telefon: +40759412704

Donează, educă, fii online!

Vă mulțumim!

Cu respect,

elevii clasei a XII-a E, C.N.A.M., Echipa Elev pentru Elev

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5