Festivitate de absolvire la Facultatea de Studii Europene

După un drum lung împreună, cei 28 de studenţi de la Facultatea de Studii Europene din cadrul Extensiei Bistriţa a Universităţii Babeş-Bolyai au ajuns la finalul studiilor.

Sala Aula Magna a devenit neîncăpătoare pentru părinţii, bunicii, sau cunoştinţele, venite să fie alături de absolvenţi, într-unul din cele mai fericite momente ale vieţii lor, absolvirea facultăţii.

Ceremonia a fost deosebită şi plină de emoţii. Aparatele foto, camerele sau telefoanele au fotografiat şi filmat fără întrerupere. După ce profesorii le-au urat baftă în tot ce vor să realizeze, studenţii le-au adresat şi ei câteva cuvinte şi urări celorlalţi studenţi, dar şi profesorilor. Dar emoţiile i-au încercat şi pe cei aflaţi în penultimul an de studiu, cărora le-a fost predata ştafeta, cheia universităţii, de către colegii mai mari.

Studenţii care au dat dovadă de implicare în activităţile educative şi care au obţinut rezultate deosebite au primit şi diplome de merit.

În finalul festivităţii, prof. dr. Dorin Dobra, directorul Extensiei Bistriţa, i-a declarat pe toţi cei 28 de studenţi, absolvenţi ai Facultăţii de Studii Europene. În acel moment, absolvenţii şi-au aruncat tocile în aer, minutul magic ce a dat farmecul necesar acestei întâlniri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5