Femeie de 54 de ani din Năsăud, ajunsă în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, după ce a fost lovită de fiul său

În seara de 15 mai a.c., polițiștii din Năsăud au intervenit la un caz de violență în familie, sesizat prin 112. "Din primele date, o femeie, de 54 de ani, din Năsăud care se afla la domiciliu, împreună cu cei doi fii, a fost lovită cu un obiect contondent, de către unul dintre aceștia, indentificat ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din Năsăud. Femeia a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. După comiterea faptei, bărbatul de 34 de ani a plecat de la fața locului, fiind căutat de polițiști cu toate efectivele disponibile. Acesta a fost găsit în scurt timp și condus la sediul Poliției pentru dispunerea măsurilor legale. La fața locului a intervenit pentru efectuarea de cercetări o echipă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. 
Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud care a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului. Cercetările sunt  continuate pentru tentativă la infracțiunea de omor", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. 
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al S CJU Bistriţa, Camelia Strungari, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adusă aseară, în jurul orei 22.00, o femeie de 54 de ani din Năsăud, în stare gravă, în comă, cu traumatism craniocerebral sever cu plagă craniocerebrală și extravazare de masă cerebrală, volet fronto-parietal drept multieschilos cu deplasare, pneumonie de aspirație în observație, afirmativ heteroagresiune.
Pacienta a fost operată în cursul nopții de medicul neurochirurg de gardă și a rămas internată la Secția ATI. 
Momentan, este stabilizată, intubată, ventilată mecanic, sub monitorizare continuă și tratament specific.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5