Felicitări ! Premiul I pentru Feteasca Neagră de la Crama Valea Ascunsă. Vinul de Teaca va intra într-un mare lanţ de marketuri

La Hotel Plaza din Târgu Mureș a avut loc concursul “Poveşti cu vinuri româneşti”, organizat de BASF România pentru al cincilea an consecutiv. Decorul a fost unul cu totul deosebit, iar cei prezenți la eveniment s-au putut bucura de prezența Cleopatrei, precum și a altor personaje mitologice, care au făcut din concursul de vinuri un adevărat spectacol.
Juriul a punctat nu mai puţin de 120 de vinuri .
La categoria Vinuri roze Premiul I a fost obţinut de Fetească Neagră, sec, 2019, Unic Silvagro, Crama Valea Ascunsă Teaca. Concursul ”Povești cu vinuri românești”, organizat de BASF, în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România, premiază cele mai bune vinuri românești create de producătorii cu exploatații de viță de vie sub 100 de hectare din toate regiunile țării.
" Suntem mândri să aducem acasă premiul BASF pentru a noastră Fetească Neagră, dintr-un soi tipic regiunii, care surprinde cu un gust aromat, intens. O plăcere de fiecare dată când vrei să înrădicinezi în memorie meleagurile din Teaca și să simți soarele în care se scaldă strugurii vara" ne-a declarat primarul Iustian Munteanu.
Vinurile Valea Ascunsă de la teaca se vor găsi de acum ţi în lanţul de market-uri Carrefour.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5