Felicitări! Premii cucerite la olimpiadele naționale de elevii de la Liceul de Muzică "Tudor Jarda"

Dacă pentru unii elevi a fost vacanța de Paște, pentru alții a fost o perioadă în care și-au testat competențele, cunoștințele și emoțiile la etapele naționale ale olimpiadelor școlare.
Ștefania Ustini și Miguel Silaghi - elevi în clasa a XII- a la Liceul de Muzică "Tudor Jarda" - au obținut mențiune la Olimpiada Națională de Interpretare Vocală, Instrumentală și Studii Teoretice, desfășurată la Alba Iulia, în perioada 10-13.04.2023.
Felicitări lor și profesorilor coordonatori, Roxana Costeanu și Ioan Țiganilă!
Cristian Moldovan din clasa a VIII- a, clarinet, alături de prof. Mircea Borzoș și prof. corepetitor Gratzziela Ștef, a obținut premiul III la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală pentru clasele III-VIII, desfășurată la Zalău, 5-7.04.2023.
Mai mult, elevele Profilului Pedagogic au cucerit Olimpiada Națională de Pedagogie-Psihologie, desfășurată la Drobeta Turnu Severin, patru premii. Astfel, Nicoleta Aluaș, Teoria instruirii- clasa X, Mențiune, Vanesa Kerekeș, Psihologia vârstelor- clasa XI, Mențiune; Laura Cozma, Didactici inovative- clasa XII, Premiul II; Iulia Mureșan, Psihologia educației, Mențiune, Iulia Mureșan a obținut și la Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane, Psihologie (generală)- Premiul II.
La ambele olimpiade, elevele au fost coordonate de prof. Raluca Mărginean, directorul Liceului de Muzică "Tudor Jarda".

Felicitări elevilor, profesorilor și părinților pentru aceste performanțe!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5