Felicitări ! Mare bucurie în familia părintelui Vasile Rus şi a preotesei Emilia din Nepos! Coroniţă şi media generală 10, pentru fiica lor Maria, la absolvirea clasei a VIII-a, la ,,Andrei Mureșanu"

Mare bucurie în familia preotului Rus Vasile şi a preotesei Emilia din Nepos! Fiica Maria Rus aduce cinste şcolii ei ,,Andrei Mureşanu" din Bistriţa, dar şi părinţilor, primind coroniţă şi media generală 10, pentru fiica lor Maria, la absolvirea clasei a VIII-a.
„Festivitate de premiere clasa a VIII-a, Colegiul Național ,,Andrei Mureșanu"... Maria noastră, la loc de cinste cu media generală 10... Mulțumim încă o dată doamnei diriginte Moroșan Lenuța și celorlalți profesori pentru seriozitate și profesionalism” este mesajul transmis de părinţii mândri de fata lor.
Reamintim faptul că Maria a obţinut recent locul I la concursul de eseuri în cadrul evenimentului Noaptea Cercetătorilor Europeni-Bistriţa, preum şi o mulţime de premii la concursuri şi olimpiade în cei 4 ani de gimnaziu. Maria foreşte să continue şcoala tot la „Andrei Mureşanu”, noi dorindu-i rezultate la fel de frumoase şi în liceu !
Felicitări Maria, cinste părinţilor !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5