Felicitări! Lenuța Constantin de la CSM Bistrița, vicecampioană la Campionatele Internaționale de Atletism ale României! Barem realizat pentru Europene și Mondiale!

Lenuța Constantin, sportivă legitimată la CSM  Bistrița și antrenată de prof. Emil Rusz, a cucerit titlul de vicecampioană în proba de 1500 m, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României care au avut loc, la finele săptămânii, la Craiova, chiar dacă este este junioară U 18. 

"Mai mult, Lenuța Constantin și-a reconfirmat baremul pentru Campionatul European U18 din Baska Bistrica din Slovacia,  în proba de 1500 m, și, cel mai important obiectiv,  a  reușit să facă baremul pentru  Campionatul Mondial din Lima (Peru) la o categorie de vârstă mai mare -  U20 - tot în proba de 1500 m. Mulțumim conducerii Clubului Sportiv Municipal Bistrița - director Moldovan Adrian, domnului contabil Marius Bahnar, dlui Cristian Bilegan de la Datacor Running Team, dlui primar din Lunca Ilvei  - Flaviu Lupșan, dlui Claudiu Gabor de la Autolak, dlui Doru Ilieș, doamnei diriginte Luminița Ujică de la LPS Bistrița și tuturor celor care ne susțin!", ne-a transmis antrenorul Emil Rusz. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5