Felicitări! Grupul Spice din Bistriţa-Năsăud, laureat al Festivalului Vocea Mării din Mamaia

Festivalul internațional de creație și interpretare Vocea Mării a adus la Mamaia peste 200 de copii din toată țara. Jurizarea a fost făcută de profesioniști din lumea artistică, jurnaliști, producători tv şi radio. Una dintre personalitățile care acordă premiile pentru tinerele talente din lumea muzicii este Ozana Barabancea, renumită cântăreață de jazz și music hall, artist liric al Operei Naționale Române, dirijor dar și jurat al celebrului show TV „Te cunosc de undeva”. Copiii și tinerii au participat la concurs într-o secțiune de interpretare, care a inclus Pop românesc, Pop internațional, Etno, Folclor, Muzică de spectacol, Duo, Trio și Grupe, iar a doua secțiune a fost cea de creație, împărțită în Creație pentru copii mici, preșcolari (grădiniță până la clasa a-II-a), Creație pentru copii de școală, școlari (clasele a-III-a - a -VIII-a), Creație pentru adolescenți (liceeni), iar grupele de vârstă au fost 4-6 ani, 7-9 ani, 10-12 ani, 13-15 ani, 16-18 ani și peste 19 ani.
Judeţul nostru vine cu laurii acestui festival acasă, la categoria de grup Premiul I fiind câştigat de Grupul Vocal Tradițional Spice, coordonat de Anamaria Marti. Fetele noastre au participat și la secțiunile individuale și au obținut premii pentru fiecare categorie de vârstă: Trofeul categoriei - Gabriela Bodașcă, Premiul II - Alexandra Petruț, Premiul II - Ana Gabriela Nati, Premiul III - Daniela Bucunea, Mențiune - Daria Petruț, Mențiune - Veronica Nati. Felicitări tinerelor noastre talentate şi profesoarelor Anamaria și Ioana Marti!

Comentarii

30/08/23 13:03
Pop Maria

Felicitări fetelor și doamnei profesoare! Atât profesoara cât și fetele sunt dedicate și asumate activității lor. Mă bucur pentru toate dar în special pentru nepoata mea, Daniela Bucunea!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5