Felicitări fată frumoasă şi talentată ! Vocea României vine de la Bistriţa ? I-a impresionat pe toţi juraţii cu talentul ei !

A inceput sezonul 8 din emisiunea fenomen unde concurentii asalteaza microfonul cu talent! Iar primul concurent, al nostru, al bistriţenilor !
Vocea României vine de la Bistriţa ? Frumoasa noastră de 18 ani i-a impresionat pe toţi juraţii cu talentul ei ! Încă din prima clipă, sau de la primele sunete.
Vocea ei a rasunat pe scena Vocea Romaniei. Concurenta a cantat celebra piesa "I Never loved a Man" a Arethei Franklin si a reusit sa-i impresioneze toti cei 4 antrenori. Şi a întors tot atâtea scaune. Alexia Dragu, frumoasa şi talentata bistriţeancă, elevă a Liceului de Muzică, în clasa a XII-a, a fost însoţită de mama ei, scriitoarea Ana Dragu şi de fratele ei, Dudu, la fel de talentat.
"Draga Alexa ai cantat exceptional. Ai o tehnică foarte bine dezvoltată. " a spus Irina Rimes.
Şi Andra a avut cuvinte de laudă: " Ai cântat superb. Am crezut că pe scenă este o domană de culoare dintr-un cor gospel. Felicitări".
Smiley: " E o mare bucurie să văd blues şi că o fată tânără cântă atât de bine şi de sigur o piesă atât de grea". El a amintit şi de Alex Muşat, bistriţeanul finalist al emisiunii din sezoanele trecute.
Tudor Chirilă, care a ales ca mama copiilor lui să fie o bistriţeancă, cunoscând foarte bine oraşul nostru a spus: "nebunia ta trebuie alimentată într-o echipă în care nebunia e la ea acasă".
"Dacă ar fi după mine v-aş alege pe toţi, pentru că am de învăţat de la fiecare" a spus Alexa.
Irina Rimes a fost însă cea aleasă de bistriţeancă să îi fie antrenor. Irina a fost la rândul ei căştigătoarea celui mai urmărit show muzical din România.
Mult succes ! Avem şi noi un motiv în plus de a ne uita la tv ! Cu mândria de a fi reprezentaţi de o fată frumoasă şi talentată !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5