Felicitări ! Emanuela, fiica părintelui Vasile şi a preotesei Simona Beni, a început rezidenţiatul la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca. Sora ei Ana Maria Beni – studentă la Drept

Bucurie mare în familia părintelui Vasile Beni, de la Biserica Coroana din Bistriţa, redactor la ziarul Răsunetul. Fiica lui, Emanuela, a început de câteva zile rezidenţiatul la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, după absolvirea celor 5 ani de studiu în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca.

De altfel, momentele frumoase din cariera tinerei farmaciste au fost împărtăşite împreună cu părinţii, preotul Vasile şi preoteasa Simona Beni (educatoare), cu sora Ana Maria Beni – studentă la Facultatea de Drept, şi bunicii din partea mamei şi ai tatălui, din Bidiu.

O felicităm şi-i dorim mult succes în cariera aleasă complementară părintelui Vasile Beni, care ne aduce leacuri duhovniceşti pentru sufletele noastre, iar Emanuela ne va ajuta să avem sănătate.

Şi pentru că astăzi este ziua doamnei preotese Simona Beni, ne alăturăm şi noi celor care îi transmit La mulţi ani cu sănătate şi bucurii, ştiind că nimic nu poate fi egalat de bucuria de a fi mamă a două fete extraordinare şi de a sta alături de un preot iubit de bistriţeni!

Comentarii

29/11/20 18:07
Rus Augustin

Domnule părinte,
Nu vă cunosc personal, deși mi-aș dori acest lucru, vă cunosc însă prin intermediul ziarului „Răsunetul” unde cuvântul dumneavoastră aduce mereu ceva nou, ceva din credința strămoșească adaptată zilelor noastre. Spiritul și harul dumneavoastră ne creează o stare de bine de care avem mare nevoie în aceste „vremuri de restriște”. Îmi dau seama că sursa stării dumneavoastră pe care încercați să o transmiteți credincioșilor își are originea în credință, cultură și familie.
Cu admirație și respect, Rus Augustin

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5