Felicitări! Dr. Tiberiu Tudor, medicul șef al UPU-SMURD BN, decorat de Raed Arafat

Ziua Internațională a Medicinei de Urgență, aduce recunoașterea muncii, profesionalismului și dedicării domnului Tiberiu Tudor, medicul șef al UPU-SMURD BN, care a primit “Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență”, pentru activitatea desfășurată în domeniul medicinei de urgență.
"Sincere felicitări, Dr. Tiberiu Tudor, dumneavoastră și întregului colectiv al UPU-SMURD BN. Știu eforturile pe care le faceți pentru a scădea timpii de așteptare, dar și oferirea de îngrijire la cel mai înalt nivel, pacienților aflați în situații de urgență.
Totodată, apreciez investiția continuă în adaptarea la nivel european pe care medicii de la UPU - SMURD Bistrița, Dr. Tudor Tiberiu și Dr. Borodi Alexandru, o fac participând la cursul NO-FEAR W5 CRIMEDIM Training and Education in Emergency and Disaster Medicine organizat și desfășurat în Italia, la Universita del Piemonte Orientale din Novara. Workshop-ul fiind format din cursuri practice despre pregătirea și organizarea răspunsului la dezastre, în cadru unui mare exercițiu - accident cu 150 de victime. Vă prețuiesc și cu ocazia Zilei Internaționale a Medicinei de Urgență, vă doresc putere de muncă, să faceți bine tuturor celor aflați în suferință!" transmite președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5