Felicitări Dora Pralea pentru finala naţională a CSSD! Două trupe de la Andrei Mureşanu, una de la Lucian Blaga şi Beatrice Băbuţan de la Liviu Rebreanu, pe podium!

De Ziua Copilului, Bistrița a fost pentru o zi capitala dansului. Trupe din toată țara au venit să concureze la Finala Națională a Cupei Școlilor la Streetdance, toate pregătite să dea tot ce au mai bun. Astfel, dansatori din Botoșani,Timișoara, Craiova, Bistrița-Năsăud, Constanța, care au cucerit podiumul la etapele județene, şi-au dat întâlnire pentru lupta de cucerire a titlului de Campioni CSSD 2019.

În cadrul evenimentului au fost 2 categorii: categoria de Crew Show unde trupele înscrise, printr-un show propriu, au demonstrat adevărata pasiune pe care o poartă dansului și au dat tot ce au mai bun, şi categoria de Battle 1vs1 hip-hop. Cele 2 categorii vor fi împărțite pe categorii de vârstă: școli primare, școli gimnaziale și licee, iar battle-ul 1vs1 hip-hop a avut o secțiune pentru studenți.

Iată clasamentul final!

Şcoli primare. Locul I – Fresh Girls – Şcoala Gimnazială Mihai Viteazu Craiova

Locul II – Cool Girls – Şcoala Gimnazială Mircea Eliade Craiova

Locul III – Black Illusion – Şcoala Gimnazială Lucian Blaga  Bistriţa

Şcoli Gimnaziale  - Locul I – Rebel Force – CN Andrei Mureşanu  Bistriţa

Locul II – Kids Crew – CN Nicolae Titulescu Craiova şi Good Vibes de la CN Andrei Mureşanu Bistriţa

Locul III – Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara

Licee – Locul Ikoaca de Kop – Colegiul Naţional Carol I – Craiova

Locul II –Downtown Girls -  Colegiul Naţional Pedagogic Timişoara

Locul III - 2crew4u – Liceul Bartok Bela - Timişoara

De asemenea, la categoria şcoli primare, la Battle, Beatrice Băbuţan de la CN Liviu Rebreanu a cucerit locul II.

Juriul care a decis anul acesta cine va fi câștigător a fost format din  Renata Veszi din Oradea, Aura Vidroiu, Alexa Grig, Alexandra Barac și Gabi Neagu din București, jurați au o experiență vastă, participând la workshopuri, competiții și battle-uri atât în țară cât și în străinătate și care au inspirat sute de dansatori la cursurile predate de ei în diferite școli de dans și locații din România.

„Ajunsă la ediția cu numărul XI, scopul competiției este de a promova atât dansul și cultura street dance-ului în rândul tinerilor cât și importanța participării la activități competitive. Acestea dezvoltă abilitățile de socializare și muncă în echipă și oferă tinerilor o alternativă sănătoasă de a petrece timpul liber. Acest eveniment  a fost organizat cu sprijinul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”, ne- a precizat Mare Mara, coordonator proiect.

Concursul a fost presărat de momentele demonstrative ale trupelor Reborn Breaking, New Kids Reborn, Reborn Stars, Reborn Fresh, Reborn 2 Dance, Reborn Family şi Cheers All Stars.

         Felicitări tuturor trupelor participante, coregrafilor, părinţilor, celor din marea familie Reborn Dance Studio Bistriţa şi Dorei Pralea, care s-au implicat pentru reuşita acestui eveniment, care a cuprins nu mai puţin de 38 de show-uri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5