Felicitări! Bogdan Bota, un tânăr sportiv de la Drumarul Bistrița, şi-a invitat colegii de la “Avram Iancu” la un antrenament de judo!

O idee demnă de toată lauda a avut, în cadrul săptămânii Școala Altfel, un elev de clasa a IV-a de la Școala Gimnazială Avram Iancu din Bistrița. Bogdan Bota, sportiv legitimat la CS Judo Drumarul Bistrița,  și-a invitat colegii de clasă și pe doamna învățătoare Florentina Deus la sala de sport unde se antrenează.

Astfel, 28 de elevi și zece judoka au avut plăcerea de face sport împreună, s-au bucurat de o oră şi jumătate de mișcare, alături de antrenorul Ioan Pop.

          “Bogdan este un elev și un sportiv foarte bun. Are rezultate foarte bune și la învățătură, și în competiţii naţionale şi internaţionale de judo, fiind medaliat cu aur, argint şi bronz. Îl felicit pentru această inițiativă, în numele meu și al antrenorilor de la club, Sorin Hoha şi Ovidiu Covriga”, ne-a declarat Ioan Pop.

Ne bucurăm pentru interesul arătat acestei discipline și îi încurajăm toți copiii să facă sport. Și de ce nu, chiar la CS Judo Drumarul Bistrița.  

Felicitări, Bogdan! Felicitări sportivilor şi antrenorului Ioan Pop care au făcut o demonstraţie de judo!

                                         

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5