Felicitări! Andrei Tarniță a fixat Bistrița pe harta de Bachata a României! Instructorul, pe podium, alături de Mădălina Moroeanu, la Campionatul Naţional !

Congresul National de Salsa 2020 a gazduit, in premiera, la Braşov, Campionatul National de Salsa si Bachata (categoria freestyle), organizat de Divizia de Salsa si Bachata, afiliata Federatiei Romane de Dans Sportiv. În competiţie a intrat cu colegi din întreaga ţară şi bistriţeanul Andrei Tarniță, managerul şcolii Latin Art Dance Studio din Bistriţa, împreună cu partenera lui, Mădălina Moroeanu!! Cea mai frumoasă surpriză a fost faptul că, la prima participare la o competiţie de asemenea anvergură, au reuşit să fie pe podiumul Campionatului Național de Salsa Bachata, obţinând locul 3!! A fost o luptă grea, pentru că s-au duelat mulți dansatori super buni din România. Dar ai noştri au fost la înălțime. Andrei şi Mădălina au demonstrat că munca şi pasiunea transformă visul in realitate.
Felicitări campionii noştri! Sperăm ca această reuşită să fie doar începutul!
Talentat în dans, dar şi cu suflet mare, Andrei Tarniţă este implicat cu şcoala de dans şi în multe evenimente sociale.
.................
Congresul National de Salsa a avut şi workshop-uri cu instructorii de salsa din Romania, un concert de exceptie cu El Chino y La Diferencia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5