Fără permis, un tânăr din Josenii Bârgăului a fost depistat conducând un motociclu neînregistrat și cu număr fals

În dimineața de ieri, 18 aprilie, pe strada Calea Moldovei din Bistrița, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au oprit pentru control un motociclu care avea aplicate plăcuțe cu numere străine de înmatriculare.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat pe conducătorul acestuia, un tânăr de 22 de ani, din Josenii Bârgăului care nu figurează drept posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a efectuat testarea conducătorului de motociclu cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma verificării motociclului, polițiștii au constatat că numărul de înmatriculare aplicat nu este atribuit niciunui moped, iar vehiculul nu figurează ca fiind înregistrat, fiind radiat din circulație la data de 7 iulie 2022, de autoritățile italiene.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de Biroul Rutier, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5