Fără băi la ştrandul din Sângeorz din cauza unor litigii de proprietate

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Roland Venig, susţine că lipsa unor investiţii la ştrandul din localitate sunt cauzate de procesele aflate pe rol cu privire la dreptul de proprietate al terenului de sub construcţie. Roland Venig a declarat că situaţia ar avea şi conotaţii politice, firele ducând spre Monica Macovei.
„V-aş putea da câteva lucruri picante despre Monica Macovei. Cineva a cumpărat terenul de sub ştrandul de la HEBE, pe care l-a făcut eu în tinereţea mea. Când am venit la Sângeorz Băi eu am zis nu stau aşa şi am făcut ştrandul pentru HEBE. Şi Monica Macovei, prietenă cu o doamnă cu care au copilărit, au cumpărat un sfert din teren şi l-au scos din domeniul public şi au crezut că-l ia. Mă încăpăţînez să nu-l dau, pentru că nu pot să-l restitui”, a precizat edilul din Sângeorz Băi, reclamând o serie de controale care au vizat strict acest subiect.
Terenul ar fi fost cumpărat după Revoluţie, pe vremea Alianţei DA, pentru ca ulterior să fie făcută cererea de …retrocedare. În tot acest tăvălug avocăţesc şi de alte feluri, singurii păgubiţi sunt cei din Sângeorz Băi, dar şi turiştii care mai calcă pe acolo.
Roland Venig a menţionat că nu ar fi oportun ca autorităţile locale să investească într-o nouă locaţie, „să sape o altă groapă”, mai ales că Primăria din Sângeorz-Băi nu dispune de terenuri, iar preţurile terenurilor din staţiune sunt foarte mari, chiar mai mari ca în municipiul Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5