Fără artificii şi concerte, la cumpăna dintre ani! Piaţa de Crăciun a producătorilor locali va fi deschisă!

Primarul Ioan Turc a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că, dată fiind situaţia pandemică la nivel mondial, nu vor fi organizate evenimente la Bistriţa care să marcheze trecerea în noul an.
„Din punctul meu de vedere, în afară de Piaţa de Crăciun a producătorilor locali care se poate ţine, nu pot să spun mai multe în acest moment, pentru că aici discutăm şi despre decizii pe care Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă le poate lua, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă le poate lua. Suntem într-un context naţional, competenţele Primăriei municipiului Bistriţa sunt oarecum de nişă în această materie. Vom avea Piaţa producătorilor locali, luni vom avea o discuţie să vedem dacă permitem şi comercializarea de produse artizanale, nu doar alimentare.
În rest, evenimente la cumpăna dintre ani, probabil că nu. Eu cred că e păgubos să cheltuim bani pentru artificii, pentru că artificiile trebuie să fie şi văzute şi gustate de public. Dacă nu ai evenimente în zona centrală, nu cred că e corect să folosim bani pentru artificii. Vom avea Piaţă de Crăciun.

E foarte posibil ca oamenii să vină în centrul oraşului la trecerea dintre ani, dar eu sunt subiectiv şi nu cred că anul acesta e de tras artificii", a explicat primarul Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5