Familia Vasile și Raveca Matei, binecuvântată cu 50 de ani de căsnicie, sărbătorită la Biserica Ortodoxă Herina

Sărbătoare pentru comunitatea ortodoxă din Herina. Duminică, la Biserica Ortodoxă din localitate, păstorită de preotul Ioan Păcurar, a fost un eveniment de suflet.

Vasile și Raveca Matei au sărbătorit o jumătate de secol de viață împreună -  50 de ani de căsătorie -  alături de copii, nepoți, prieteni, dar și de locuitorii frumoasei așezări. Normal, nu putea lipsi primarul Vasile Vermeșan,  care știe că familia este cea mai mare bogăție a unui om. "Nuntașii" au îmbrăcat frumoase costume populare, cusute și țesute de doamna Raveca, femeie cu dragoste față de Dumnezeu, dar și față de portul popular. 

După Sfânta Liturghie, a fost oficiată o slujbă de mulțumire pentru  binecuvântarea primită de la Bunul Dumnezeu de a trăi în pace și înțelegere, la bine și la greu, fiind învredniciți să ajungă la “Nunta de aur”. De altfel, parohul Ioan Păcurar remarca faptul că în 39 de ani de pastorație, a mai participat doar la un singur astfel de eveniment, în filia Albeștii Bistriței.

 „Vă  dorim mulți ani împreună, multă sănătate, fericire alături de cei dragi”, a transmis primarul Vasile Vermeșan, care le-a oferit o Diplomă aniversară, un aranjament floral și o felicitare.

Vasile și Raveca Matei sunt un un exemplu pentru comunitate, un model pentru cei tineri. Binecuvântați cu 3 copii și șase nepoți, aceștia și-au lăsat Telcișorul, satul natal, acum 20 de ani, și s-au stabilit la Herina, devenind de-ai locului.  

Ne alăturăm celor care le doresc ca și de acum înainte să aibă mult timp în care să se bucure unul de celălalt și de familiile frumoase pe care le au. Prin căsnicia lor, ne-au învățat că iubirea, răbdarea și iertarea aduc cu ele bucuria vieții în doi.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5