Fă din casa ta o oază de relaxare! TOP 7 lucruri care te vor ajuta să te simți ca în vacanță la tine acasă

Nicăieri nu-i ca acasă, iar acest lucru îl știi și tu. Cu siguranță, la fel ca multe alte persoane,  duci dorul căminului tău atunci când ești plecat. 

Iar când revii și deschizi ușa casei, ai un zâmbet larg pe față, chiar dacă te doare spatele de la bagajele pe care le-ai cărat prin aeroport. 

Fiecare cămin este special prin ochii celui care îl deține. Cu toate acestea, și vacanțele au farmecul lor, iar de multe ori te desparți cu greu de peisaje și de camerele luxoase și relaxante ale hotelurilor. 

Trebuie să știi că  sunt lucruri care  nu ar trebui să lipsească din nicio casă care se vrea a fi confortabilă și primitoare. Fă excepție  de lucrurile casnice precum mașina de spălat, cuptorul sau hota, care sunt , de fapt, indispensabile. 

Pentru a te bucura din plin de căminul tău, îngrijește-l corespunzător și asigură-te că nu îi lipsește nimic. Astfel, te poți simți ca în concediu și la tine acasă!

 Iată ce ar trebui să ai în casă pentru a te bucura de fiecare dată când îi treci pragul:

 Un fotoliu confortabil. Poate fi și un colțar sau o canapea. Important este ca atunci când ajungi obosit acasă, să te cufunzi în pernele acestuia si să uiți de orice alte griji și preocupări. Măcar pentru 15 minute. 

 Poartă culisantă. Acest lucru este valabil, doar dacă locuiești la casă. Se deschide simplu si nu trebuie să cobori din mașină de fiecare dată când pleci sau ajungi acasă. Deși sunt folosite de cele mai multe ori pentru fabrici sau anumite clădiri industriale , aceste uși pot fi utilizate cu succes și la casă. Găsești  pe site-ul https://gunther-tore.ro/porti-culisante-autoportante/ modele potrivite, care sunt utile, dar arată și foarte bine din punct de vedere estetic. 

 Hamac. Dacă nu stai la casă, ai face bine să eliberezi balconul de cutii și lucruri inutile și să îl transformi într-un spațiu de relaxare. Iar un hamac va arăta nemaipomenit. In plus, serile de vara vor fi de neuitat cu o astfel de achiziție. Dacă mai adaugi și niște flori, te vei simți aproape ca într-o grădină. 

 Un colț pentru citit unde să te relaxezi.

Poți  așeza o lampă modernă, dar și niște perne colorate care să dea viață locului tău de liniște. De fiecare dată când ești stresat sau nervos te poți retrage și îți poți reîncărca bateriile. 

 Lumânări parfumate. Chiar dacă nu ești adepta cinelor romantice, sau a băilor aromate , lumânările parfumate sunt o bună metodă de relaxare. Dacă nu îți plac, poți apela foarte bine și la uleiuri esențiale. Împortant este ca parfumul din încăpere să îți dea o stare de bine. O casă în care, de la intrare, te îmbie un miros plăcut, îți creează senzația de confort.

 Draperii în living și dormitor. Acestea creează o anumită estetică a încăperii, ceva plăcut ochiului, dar și util în același timp. Pot fi folosite atunci când  afară este foarte cald, pentru a se păstra răcoare. De asemenea, se pot utiliza pentru a face întuneric în cameră. În caz că vrei să tragi un pui de somn la prânz. 

 Culoare. O casă primitoare trebuie să aibă și puțină culoare. Sigur că depinde și de gusturi, dar, în general, oricine are nevoie de putină veselie. Dacă nu vrei să vopsești pereții în culori îndrăznețe, iar mobila îți place să fie simplă poti opta pentru un tapet care să aducă ceva nou. Sau fototapet. 

 Asadar, cu doar 7 lucruri poți să te relaxezi, dar să ai și un cămin primitor, apreciat de ceilalți. Cel mai important este să te simți tu bine și să te bucuri din plin de clipele petrecute împreună cu cei dragi la tine acasa!

Comentarii

21/08/19 11:08
cititor

IO VOI POZA SANTURILE PLINE DE PISALAU SI DE RAHATI DEVERSATI DE VECINII NOSTRI IN CANALUL PLUVIAL PE CARE-L AVEM IN ZONA ... CASEI AGRONOMULUI DIN UNIREA ( dar nu numai aici ... ) si de unde nu numai ca efectiv este infectata panza freatica si fantanile pe care le avem si pe care nu le mai putem folosi, dar si putoarea si duhoarea insuportabila pe care o avem din cauza unui MARE GOSPODAR CI.CU.CIU.METE venit/mutat de la tzara cu vacile , cu porcii , gainile si cainii... , care nu respecta nici o regula, nici o hotarare de Consiliu Local ... si PE CARE NIMENI NU-L CONTROLEAZA, NIMENI NU IA MASURI IMPOTRIVA ACESTUIA DE NICI UN FEL si care efectiv ne rade in nas tuturor si-si bate joc de noi toti colocatarii din aceasta zona .
Fara nerusinare s-au mutat aici si cu apucaturile lor ne spurca pe toti vecinii si au readus Bistrita ... in epoca medievala .
Se aude domnule primar, domnilor de la Politia sanitar-veterinara, domnilor de la mediu si politia Locala , care efectiv nu actionati si daca nu se fac plangeri scrise... nu intreprindeti nici un control... nici o masura... nicaieri ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5