EXPERIENȚE ERASMUS + pentru încă un grup de 16 elevi ai LICEULUI TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRIȚA

     Acest lucru este posibil datorită faptului că Liceul Tehnologic Agricol Bistrița este o școală preocupată permanent pentru implementarea unor proiecte de formare profesională, oferind resurse pentru dezvoltarea profesională a elevilor pentru a devein profesioniști pe piața muncii.

Proiectului  ERASMUS+ KA1- PAȘI SPRE AGROECOFOOD CARIERE DE SUCCES” -2018-1-RO01-KA102-047363 implementat de LTA în anul școlar 2018-2019  a oferit  șansa unui număr de 46 elevi (grupați pe trei fluxuri)ai liceului de a efectua stagii de practică în Granada ,Spania . Fluxul 1 și 2 au desfășurat stagii de practică în luna noiembrie 2018, respectiv iunie 2019 iar fluxul 3 urmează să parcurgă stagiul de practică în Granada,Spania .

În perioada15.07-02.08.2019, 16elevi (Fluxul 3) - clasa a IX-a și a X-a învățământ profesional-calificarea profesională Lucrător în agroturism vor desfășura un stagiu de pregătire practică cu o durată de 3 săptămâni în Granada, Spania -90 ore pregătire practică ale Modulului IV-CDL ”AGRICULTURA ECOLOGICA ÎN FERMELE AGROTURISTICE”

Partenerul de practică pentruacest flux este UNIUNEA MICILOR FERMIERI ȘI CRESCĂTORI DE ANIMALE GRANADA (UPA) iar MEP Europroject Granada SL este organizația  intermediară.

Grupul de 16 elevi a plecat sâmbătă (13.07.) spre Spania, însoțit de directorul Liceului Tehnologic Agricol Bistrița prof. Simona Maria Belea (responsabil proiect) și prof. Nyilaș Robert.

Ne dorim ca aceste experiențe să crească performanţele elevilor, să  devină competitivi, elevii se vor adapta facil la cerinţele economiei actuale şi se vor integrarea mult mai repede pe piaţa muncii europene. Oferind astfel resursă umană pregătită la standarde europene de instituţia noastră de învăţământ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5