Ești în căutarea unui inel de logodnă? Află de la specialiști tot ce trebuie să știi despre acestea

Alegerea unui inel de logodnă poate fi mai mult decât o provocare pentru un bărbat. Fiind o bijuterie cu o însemnătate deosebită, aceasta trebuie să fie în primul rând o reflexie a gusturilor pe care le are viitoarea mireasă. De asemenea, sunt numeroase alte detalii ce aduc valoare și pot face diferența între un inel de logodnă frumos și unul superb. Care sunt aceste detalii vom afla în continuare de la specialiștii din acest domeniu, echipa E-ring.

E-ring este unul dintre cele mai importante nume din domeniul bijuteriilor, fiind recunoscuți pentru atenția oferită până și celor mai mici detalii, profesionalismul și măiestria bijutierilor, și nu în ultimul rând pentru calitatea produselor realizate.

Care este primul pas ce trebuie făcut când se caută un inel de logodnă?

Foarte multe persoane care doresc să achiziționeze inele de logodnă se lovesc de diferite întrebări precum: ce model să aleg, cum să arate, din ce material să fie realizat, ce pietre prețioase să fie folosite și în ce formă sau de ce dimensiune să fie acesta.

Acestea sunt principalele întrebări la care trebuie să se răspundă și cu ajutorul cărora se realizează inelul de logodnă perfect. Primul pas trebuie să fie susținut de o idee de la care să se plece și care să fie dezvoltată pe parcurs.

Cu ajutorul specialiștilor de la E-ring, clienții pot beneficia de sfaturi, consiliere și prezentare a diferitelor modele standard, ce pot fi un reper în jurul căruia să se realizeze produsul final mult visat.

Ce modele standard există în oferta prezentată de E-ring?

În rândul doritorilor de astfel de inele sunt foarte mulți care găsesc ca o puternică sursă de inspirație modelele standard prezentate în oferta regăsită pe site-ul www.e-ring.ro, datorită rafinamentului, eleganței și aspectului mereu în rând cu moda al acestora.

Modele de inele de logodnă standard:

  • Modelul Solitaire

Acesta, precum îi arată și numele, este ușor de recunoscut datorită faptului că are atașat o singură piatră prețioasă, fiind de altfel și modelul clasic al unui inel de logodnă.

  • Modelul Three-Stone

În cadrul acestui model, inelul de logodnă prezintă nici mai mult, nici mai puțin de trei pietre prețioase, de cele mai multe ori una dintre acestea fiind de dimensiune mai mare și fiind poziționată central.

  • Modelul Halo (Anturaj)

Cu un aspect ce duce spre cel al unei flori, modelul Halo este de foarte multe ori ales de către cei care doresc să-și impresioneze viitoarele logodnice. Acest tip de inel este format dintr-un număr mai mare de pietre prețioase: una de dimensiune mare poziționată central, iar restul în jurul acesteia.

  • Modelul Side-stone

Caracteristic acestui model sunt inelele care au o piatră de dimensiune mai mare și restul sunt poziționate de o parte și de alta a acesteia. Felul în care sunt astfel aranjate le oferă o anumită eleganță și inspiră spre o stare de echilibru, de altfel necesară într-o relație.

  • Modelul Eternity

Aranjate în aceeași linie ce inspiră spre continuitate și fiind simetrice, pietrele prețioase specifice acestui model oferă un aspect foarte plăcut inelului, fiind o variantă foarte des aleasă.

Cum poate fi personalizat un inel de logodnă?

Procesul de realizare a unui inel de logodnă este unul foarte bine pregătit și organizat de către echipa E-ring, astfel încât clientul să fie sigur că la final va avea parte de exact ceea ce are nevoie și că de pe chipul viitoarei soții nu va lipsi fericirea, iar de pe cel al familiei și al prietenilor admirația.

Pornind de la o idee, fie că este cea a unui model standard sau un simplu desen, profesioniștii de la E-ring vor realiza o schiță, ce va fi apoi redată cu ajutorul tehnologiei într-un model virtual 3D. Cu ajutorul acesteia se poate forma o imagine cât mai apropiată de realitate a design-ului pe care inelul îl va avea. Evident că asta nu este tot, pe lângă design mai trebuie să se aleagă materialul din care să fie realizat, ce fel de pietre prețioase să fie folosite și mărimea inelului.

Ce materiale și pietre prețioase sunt recomandate?

Din punct de vedere al materialului folosit, cel mai recomandat este aurul, indiferent că este galben, alb sau roz. Valoarea acestuia se observă după numărul de karate (K), astfel că aurul poate fi de exemplu de 16 K, ceea ce înseamnă că dintr-un total standard de 24 de părți 16 sunt de aur, iar celelalte vor fi aliaje. Cu cât aurul este mai pur cu atât valoarea acestuia este mai mare, dar e important de precizat că un aur de 24 K este imposibil de folosit, fiind lipsit de rezistență și moale.

Pe de altă parte, din rândul pietrelor prețioase se poate alege diamantul, safirul, rubinul sau smaraldul. Fiecare dintre acestea prezintă anumite caracteristici ce le oferă valoare, precum: culoarea, claritatea, tăietura și greutatea măsurată în carate (1 ca = 0,2 grame).

Cum se alege mărimea inelului?

Cea mai sigură metodă prin care se poate face acest lucru este să se măsoare alt inel care este în colecția persoanei iubite, în felul acesta rezultatul final fiind unul sigur. Dacă acest lucru nu este posibil se recomandă alegerea unei mărimi standard, mai exact 52, cu precizarea că inelul poate fi redimensionat fără costuri suplimentare.

Așadar, alegerea unui inel de logodnă nu este una ușoară, însă, dacă mergeți pe mâna unor specialiști veți avea certitudinea că veți face alegerea perfectă. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre inelele de logodnă o pot face folosind următoarele date de contact:

E-ring

Tel: 0746 11 43 87

Calea Victoriei, nr. 21-23, etaj 3, camera 30, București

Orar: Luni-vineri de la 09:00 la 17:00

E-mail: [email protected]

www.e-ring.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5