Eşti aşteptat ! Bucătăria antică, mini-cursuri de gastronomie antică și tradițională pe înțelesul tuturor

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în colaborare cu GAL Federația pentru Dezvoltarea Zonei Rurale Bârgău-Călimani, invită elevii și cadrele didactice interesate să participe în perioada 6 – 9 iunie 2017, la proiectul intitulat "Bucătăria antică’", mini-cursuri de gastronomie antică și tradițională pe înțelesul tuturor.
Aceast program se desfășoară zilnic între orele 9.00 - 15.00, la Muzeul "Casa Săseasca" din localitatea Livezile, iar activitatea este relaționată cu programul Național, "Școala Altfel. Să știi mai multe să fii mai bun".
Proiectul își propune familiarizarea copiilor și tinerilor participanți cu rețete culinare și tehnici de gătit vechi. Aceste activități vor include expuneri Power Point privind gătitul din perioada antică și reminescențele acestuia în bucătăria actuală, prezentări din bucătăria tradițională și modalități de păstrare și promovare a valorilor ei, vizionarea de documentare cu tematică gastronomică, vizite la castrul roman din localitatea Livezile, cat și ateliere de gătit și degustare de produse, presărate cu multă voie bună.
Înscrierile se pot face pe adresa [email protected] sau la nr. de telefon 0740.018.928 (Radu Zăgreanu).

Vă așteptăm cu drag!

MANAGER,
Gavrilaș Vasilichi George Alexandru

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5