Episcopul Macarie, în mijlocul credincioşilor din Cheţiu. O zi de marți binecuvântată din Postul Adormirii Maicii Domnului

         Cu rânduiala Bunului Dumnezeu și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, Măicuța Domnului l-a adus în mijlocul comunității credincioșilor noștri din Parohia Ortodoxă Română Chețiu, Filia Bozieș pe Preasfințitul Macarie, Episcopul Ortodox Român al Europei de Nord la slujba Sfântului Paraclis.                                           

Slujba s-a săvârșit începând cu ora 19.30 și au participat credincioșii comunității alături de copiii și tinerii din Ansamblul UNIREA care au cântat la finalul slujbei o priceasnă închinată Maicii Domnului. Am avut bucuria de a fi în mijlocul nostru și domnul colonel dr. Romeo-Aurelian Popovici, comandantul Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc alături de distinsa sa doamnă colonel Lenuța Popovici - Șefa Biroului Secției Audit Intern Teritorial din Cluj-Napoca, care este fiică a satului.                                     

         Îi mulțumim Preasfințitului Macarie pentru duhovniceasca slujbă pe care am celebrat-o, dar și pentru ziditorul și mângâietorul cuvânt de învățătură.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

         Pr. Paroh Cornea Teodor-Marius

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5