E.ON Gaz Distribuţie va investi 1,6 milioane de lei pentru modernizarea reţelei de gaze naturale a municipiului Bistriţa

În acest an, la Bistriţa vor fi înlocuiţi circa 13 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, după ce, anul trecut, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, au fost realizate investiţi peste 2 milioane de lei, pentru creşterea siguranţei şi a calităţii serviciilor de distribuţie a gazelor naturale, anunţă E.ON Gaz Distribuţie, prin intermediul unui comunicat de presă.
Compania a dezvoltat pentru municipiul Bistriţa mai multe proiecte importante de investiţii prin care este vizată înlocuirea, pe parcursul acestui an, a circa 13 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, valoarea totală a acestor investiţii fiind estimată la aproximativ 1,6 milioane de lei. „De modernizarea infrastructurii de gaze naturale din municipiu vor beneficia în primul rând consumatorii, aceste investiţii fiind esenţiale pentru deservirea lor în condiţii de siguranţă şi la parametri de calitate”, declară Virgil Metea, directorul general E.ON Gaz Distribuţie S.A.
Potrivit datelor furnizate de E.ON Gaz Distribuţie, proiectele de investiţii vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe străzile Ghinzii, V. Alecsandri, Ştefan cel Mare, Zorilor, L.Blaga, Vasile Goldiş, Subcetate, Calea Moldovei, Apicultorilor şi Valea Budacului din municipiu.
Anul trecut, E.ON Gaz Distribuţie a modernizat reţeaua de distribuţie a gazelor naturale din judeţul Bistriţa-Năsăud pe o lungime de circa 1,6 kilometri, aceasta fiind totodată extinsă cu peste 2,5 km pentru a deservi noi consumatori. De asemenea, au fost modernizate 5 staţii de reglare-măsurare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5