Elicopterul SMURD intervine la un accident la Rebra

Modulul și elicopterul SMURD intervin în localitatea Rebra la un eveniment rutier - autoturism răsturnat- afirmativ o victimă blocată, in stare de inconștiență.
Victima a fost extrasă din autoturism, preluată de echipajul de prim ajutor SMURD, stabilizată(este în continuare inconștientă, prezintă multiple traumatisme gave) si transportata până la locul unde a aterizat elicopterul SMURD.

"In această după-masă, în localitatea Rebra, un autovehicul de teren s-a răsturnat, iar conducătorul auto a fost rănit grav.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe raza localității Rebra, în locul numit "Valea Lacului", un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Rebra, care conducea un autoturism de teren, în timp ce cobora o pantă, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

În urma accidentului, bărbatul a fost grav rănit. Polițiștii Secției 6 Rurală Năsăud efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul", informeaza IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5