Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 ”Avram Iancu” din Bistrița, clasele VII A, VI A și VI B au făcut o tradiție pentru cei nevoiași de Sfintele Sărbători

A devenit o tradiție pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 ”Avram Iancu” din Bistrița pentru cadourile cu alimente, dulciuri și jucării, bani și îmbrăcăminte pentru familiile nevoiașe. Îndrumați de către prof. Pop Mariana Adriana, Gălățan Camelia, Nelca Mirela, cât și de directorii prof. Elena Andron și prof. Luca Alina, lor li s-au alăturat elevii voluntari Filip Vintilă și Țarcă Oliviu, care s-au deplasat la două familii din localitatea Sigmir, respectiv Sângeorzu Nou, care pe lângă urările de Sfintele Sărbători acestora dăruin-du-le produse alimentare, dulciuri, îmbrăcăminte și sume de bani. Au mai oferit sume de bani și alimente, Șpaller Cristiana, Veer Andreea, Constantin Valentin și Tămaș Vasile și prof. Tămaș Edith.

Cu câtă dragoste acești minunați elevi și profesori au pregătit pentru aceste familii nevoiașe cadouri, cu gândul că de Sfintele Sărbători să le fie un pic de zâmbet pe fețele lor.

Felicitări tuturor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5