Elevii năsăudeni, voluntari pentru mediu !

Elevii Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” și cei care urmează cursurile Școlii de la Valea Spinului au plantat 50 de bucăți de tuia, în săptămâna de dinaintea mini vacanței de Rusalii, pentru a preîntâmpina Ziua Internațională a Mediului. Micii voluntari au plantat un număr de 29 de tui în curtea Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” și 21 de tui în curtea Școlii de la Valea Spinului, bucuroși că pot în acest fel, contribui și ei la îmbogățirea spațiului verde. Arborii au fost achiziționați de administrația locală năsăudeană.
* * *
“Ziua de 5 iunie a fiecărui an, constituie un prilej pentru instituțiile guvernamentale, administrațiile locale, asociațiile de tineri, organizațiile nonguvernamentale, întreprinzători, industriași, inclusiv mass-media, de a se mobiliza prin manifestări comune menite să atragă atenția asupra necesității protejării factorilor de mediu.
Marcarea Zilei Internaționale a Mediului reprezintă un binevenit semnal și un îndemn de a acționa unitar pentru salvarea patrimoniului nostru natural pe care avem datoria de a-l lăsa nealterat generațiilor viitoare”.
Sursa facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5