Elevii de gimnaziu și liceu, premiați pentru mesajele antidrog! Un echipaj din Beclean, locul 1 la nivel naţional, la secţiunea spot video

Primarul Bistriţei, Ioan Turc, a fost alături de tinerii participanți la etapa județeană a Concursului Naţional „Mesajul meu antidrog”, inițiat de Agenția Națională Antidrog și derulat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Primăria municipiului Bistrița.
„Mesajul meu antidrog” este un proiect de prevenire a consumului de droguri în rândul elevilor din învăţământul gimnazial şi liceal din toate judeţele țării şi din București şi se desfăşoară anual. Proiectul are forma unui concurs național în cadrul căruia elevii își exprimă, într-o formă de comunicare originală - culturală, artistică sau prin sport, opiniile și atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri.
În anul școlar 2022-2023, concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni: arte vizuale și spot video, la care au fost înscrise 63 de lucrări. În urma jurizării, au fost acordate 27 de premii și mențiuni.
Felicitări tuturor elevilor implicați pentru contribuția lor în creșterea gradului de prevenție și conștientizare a riscurilor consumului de droguri!
***
 
Felicitări echipei de băieți formată din Țiboca Samuele, Morar Matteo, Moldovan Ruben și Reti Adrian pentru Premiul I obținut atât la etapa județeană, cât și la etapa națională a acestui concurs, secțiunea spot video, a anunţat Colegiul Naţional "Petru Rraeş" Beclean.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5