Ei sunt eroii zilei din Beclean! Pompierii militari ce au stins focul de la magazinul de piese auto ce punea în pericol un bloc de locuit

Ei sunt pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean care, în această după masă, au reușit să stingă și limiteze un incendiu care putea fi devastator.
"Prin promptitudinea și profesionalismul de care au dat dovadă, au reușit să stingă incendiul care se manifesta la un magazin de piese auto, amplasat la parterul unui bloc de locuit din orașul Beclean. Din fericire nimeni nu a fost rănit" transmite ISU BN.
............
Un incendiu a izbucnit la un magazin de piese auto, amplasat la parterul unui bloc de locuit, in orasul Beclean. La fata locului, au fost trimise initial un echipaj de pompieri si unul de prim ajutor.
Din primele informatii, incendiul se manifestă generalizat în interiorul magazinului. Au fost suplimentate forțele cu încă două autospeciale de stins incendii și autoplatforma. Se lucrează pentru localizarea și limitarea extinderii incendiului la vecinătăți. Magazinul era închis în momentul izbucnirii incendiului, nu au fost persoane surprinse in interior, precizeaza Cristina Răcilă, purtator de cuvant ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5