EGLO Romania: Alegerea corpurilor de iluminat potrivite pentru locuinta ta

Primul lucru la are se gandesc proprietarii de locuinte atunci cand trebuie sa isi aleaga un corp de iluminat potrivit locuintei lor este legat de criteriile de achizitionare. Sunt mai multe lucruri pe care trebuie sa le ia in calcul potentialii clienti EGLO Romania inainte de a face o asemenea alegere.

In primul rand, se tine cont de lumina necesara in fiecare incapere in parte, de tipul corpului de iluminat si de designul acestuia. Din marea varietate de corpuri de iluminat, clientii il pot alege pe cel potrivit.

Corpul de iluminat potrivit pentru birou, bucatarie si living

In birou, lumina de lucru, fie ca este necesara pentru scris, citit sau lucrul pe calculator, denumita task light este foarte importanta pentru buna desfasurare a activitatii. Lampile de birou sunt potrivite iluminatului si crearii unei atmosfere propice lucrului, precum si un corp de iluminat aditional, precum un lampadar flexibil care sa asigure lumina potrivita pentru ochi.

Pentru bucatarie, unde activitatile necesita o munca specifica, luminile de lucru folosite ideale sunt cele suspendate, pentru a ilumina exact suprafata pe care se lucreaza. Corpurile prinse de tavan stil candelabru, aplicele sau spoturile incastrate, sunt cateva dintre optiunile pentru zona de lucru a bucatariei. Lustrele cu mai multe brate sunt ideale intr-o bucatarie mai spatioasa, unde intreaga familie, inclusiv invitatii iau masa.

Corpurile de iluminat ideale pentru living sunt cele care creeaza o lumina ambientala, ideala pentru citit, pentru a petrece timp cu cei apropiati. Luminile ambientale trebuie combinate cu cele decorative si de lucru. Asadar, se poate opta pentru un lampadar asezat langa fotolii. Lustrele de living trebuie sa fie alese astfel incat sa ofere originalitate camerei, si combinatiile sa fie indraznete in ceea ce priveste designul.

Corpurile de iluminat necesare in baie, camera copilului si dormitor

In functie de stilul ales pentru locuinta, cumparatorii pot opta pentru corpuri de iluminat elegante sau mai jucause, in culori aprinse sau neutre, de plastic sau de otel. De asemenea, cei care doresc sa impresioneze si sa ofere camerei o atmosfera aparte pot sa incerce luminile indirecte instalate in tavan.

Aceste lumini cu LED sunt ideale pentru a scoate in evidenta colturile mai intunecate ale incaperilor, de la sufragerie si pana la baie. Este foarte important ca, inainte de alegerea corpului de iluminat, proprietarii sa tina cont de toate criteriile.

Pentru baie, corpurile de iluminat ideale sunt cele de tip aplice, spot, corpurile suspendate - lumina trebuie sa ofere mai multa claritate si sa ofere un efect de relaxare, spectaculos. LED-urile instalate in tavan sau in pereti pot crea atmosfera de relaxare propice unei bai cu spuma dupa o zi grea.

Pentru dormitor, proprietarii trebuie sa tina cont ca acolo isi petrec cea mai mare parte din timp dormind. Plafonierele sunt ideale pentru dormitor pentru treburile de zi cu zi, iar veiozele, lampile cu clips se aplica pentru citit atunci cand se lasa noaptea.

In camera copilului corpurile de iluminat pot fi amuzante, creative, sa le ofere acestora suficienta lumina pentru a se bucura de joaca si pentru a nu se teme de intuneric. In magazine sunt disponibile aplicele pentru noapte, plafonierele amuzante si lampile de birou.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5