Ediția a 4-a a concursului ”Reciclezi pentru viitorul tău!" a început în școlile din Zagra, Nimigea, Bistrița Bârgăului și CN Andrei Mureșanu!

Mergem cu drag și bucurie să învățăm copiii să colecteze selectiv! Ediția a 4-a a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” a început în primele 4 școli!, transmite directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae. 

Premiile consistente oferite de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA – o bicicletă mountain bike, 10 seturi de căști și 10 boxe portabile – premii oferite în fiecare școală participantă, au adus bucurie pentru copiii din:
- Școala Gimnazială ”Viorel Nimigeanu” din Nimigea de Jos
- Școala Gimnazială ”Nicolae Drăganu” din Zagra
- Școala Gimnazială din Bistrița Bârgăului
- Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița

Pe lângă prezentarea concursului, elevii acestor școli au învățat despre importanța reciclării deșeurilor și s-au întrecut în colectarea selectivă a  deșeurilor printr-o activitate interactivă și distractivă.

Concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” s-a desfășurat până în prezent în 30 de școli din județ, iar cantitatea totală de deșeuri reciclabile colectată de către copii până acum a fost de 137 tone. Pentru această performanță, au fost acordate premii substanțiale
30 de biciclete mountain bike;
300 de seturi de căști audio;
300 de boxe portabile;

Campania își propune ca și părinții să le urmeze exemplul acestor elevi, pentru că s-a dovedit deja că putem da valoare acestor deșeuri.

Împreună facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5