Echipamente utile pentru o igienă corespunzătoare

Când vine vorba de igiena personală, este întotdeauna mai bune să nu riscăm. Ca să spunem altfel, este important să folosim dozatoarele de săpun atât timp cât sunt igienizate şi curate. În cele mai multe spaţii publice, toaletele sunt dotate cu dozatoare de săpun, însă nu fiecare cetăţean respectă cerinţele personale de curăţenie.

A investi într-un dozator săpun cu dispenser de lichid, chiar şi pentru propria casă înseamnă menţinerea unor obiceiuri sănătoase. Un dozator săpun este un dispozitiv, care, atunci când este declanşat, elimină o cantitate fixă de săpun. Dozatoarele de săpun vin într-o mare varietate de stiluri, culori, desene şi modele. Cele mai populate astfel de echipamente se regăsesc la preţuri accesibile, încât fiecare proprietar de baie să îşi achiziţioneze în timp scurt un astfel de echipament de igienă. Dozatoarele de săpun sunt reîncărcabile şi pot fi alcătuite din materiale precum plastic, sticlă, ceramică sau metal.

Sfaturi în alegerea unui dozator săpun

Înainte de a merge la cumpărături pentru necesităţile casnice, este bine să se ia în considerare unele sfaturi care privesc achiziţa unui dozator sapun. Un prim fapt este şi cel privind preocuparea pentru materialele din care acesta este confecţionat. Dozatoarele de plastic sunt cele mai ieftine şi mai populare, însă nu la fel de rezistente precum ceramica, sticla şi oţelul. Alegerea unui distribuitor pentru a se potrivi decorului din baie înseamnă şi o atenţie asupra celor care se folosesc de un astfel de dispozitiv. Pentru a fi standard pe partea de siguranţă cu un dozator săpun, se optează pentru materiale plastice sau cu distribuitoare pe un corp metalic.

Stilul unui dozator de săpun este de asemenea important. Cele două stiluri importante de dozator săpun includ stilul montat pe perete sau pe chiuveta din baie. Modelele electronice sau automate sunt, în general, montate pe perete, lăsând spaţiul liber în restul băii. Modelele acţionate manual pot fi fixate pe perete cu ajutorul unor paranteze sau inele şi pot fi amplasate sub tejgheaua din baie a oglinzii. Unele dozatoare acţionate manual pot fi, de altfel, agăţate cu ajutorul unui cui sau al unui cârlig pentru a permite accesul mai facil la săpun.

Un aspect final ţine de alegerea modului în care este săpunul: sub formă de spumă sau de lichid. Se poate alege între dozatoare de spumă şi dozatoare de săpun lichid. Singurul lucru care separă un element de altul este faptul că dozatoarele cu spumă au pompă dublă şi pot declanşa la fel de mult lichid precum un dozator săpun lichid.

Importanţa alegerii unui dozator săpun urmează întocmai regulile de igienă, încât până şi cel mai mic membru al familiei se poate asigura că igienă mâinii este corespunzătoare şi nu este compromisă. Un dozator săpun este indicat în fiecare baie, este un motiv pentru o igienă curată şi este o investiţie perfectă pentru termen scurt.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5