După un secol nea Iancu vine în Casa lui George Coşbuc

Într-o companie chic. Acum 101 ani, domnul Coşbuc cel elegant, se afla cu nenea Iancu cel cool într-o zi rece, dar cu soare, la terasă, la privit lucrurile…de departe. "Voieşti să cunoşti lucrurile? Priveşte-le de aproape. Vrei să-ţi placă? Priveşte-le de departe" spunea Ion Luca Caragiale.
După un secol de la acea întâlnire, maestrul Caragiale vine la Bistriţa în Casa prietenului George Coşbuc, prin concertul oferit bistriţenilor de Tudor Gheorghe. Un turneu prin intermediul căruia maestrul va împărtăşi publicului magia creaţiilor lui Caragiale, adăugând atingerea sa personală inconfundabilă. În spatele numelui spectacolului - "Nu se poate cu de toate" se ascund "câteva versuri moralizatoare, dragi sufletului meu, din poezia mai puţin cunoscută a lui Caragiale", după cum afirmă Tudor Gheorghe. Artistul va fi acompaniat de orchestra „Iunion", iar orchestraţia va fi asigurată de Marius Hristescu. Turneul a început la Ploieşti, oraşul lui Nenea Iancu fiind primul dintr-o listă de peste 30 de localităţi unde va concerta Tudor Gheorghe până pe 1 decembrie.
La Bistriţa, la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc” Tudor Gheorghe este prezent pe 25 noiembrie, de la ora 19.00. Biletele pentru spectacolul de două ore şi jumătate se vor pune în vânzare la caseria instituţiei gazdă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5