După ani și ani în slujba educației, prof. Dorina Buia, director la Clubul Copiilor Năsăud, s-a pensionat! Recunoștință din partea elevilor, colegilor și a comunității năsăudene!

Veșnic tânără și activă, chiar dacă a decis ca, din acest an școlar, să-și petreacă mai mult timp cu cei dragi, d-na director Dorina Buia a fost permanent alături de Clubul Copiilor Năsăud, devenind o emblemă a acestei instituții. Suntem recunoscători pentru faptul că ne-a susținut îndeaproape activitatea, implicându-se într-un mod de excepție în toate provocările ivite, reușind să armonizeze activitățile clubului cu viața cultural-artistică a comunității.
După o carieră strălucită, de ani și ani doar la Clubul Copiilor Năsăud, doamna director Dorina Buia s-a pensionat, rămânând însă mult mai tânără decât mulți dintre noi, presărând mereu idei și vorbe de încurajare fiecăruia. A dovedit în permanență un spirit cuprinzător și empatic, de o sinceritate debordantă.
Am învățat alături de la Domnia Sa, antrenându-ne, cu generozitate, în diverse activități nonformale, colaje muzical-literare, activități plastice-sportive sau informatice, împrumutând strategii de învățare creativă sau abordări surprinzătoare.
În încheiere, îți dorim o pensionare fericită, sănătate și fericire în toate aventurile viitoare, indiferent cât de mari sau mici vor fi. Să ai parte de momente relaxante, de timp de calitate cu familia și prietenii, și de satisfacția că ai lăsat o moștenire valoroasă aici, la Clubul Copiilor Năsăud. Știi că suntem mereu aici, cu inimile deschise, pentru orice și pentru tot ce vei avea nevoie în viitor.
Mulțumim, Dorina, pentru tot ce ai fost și pentru tot ce ai făcut. Să te bucuri din plin de fiecare zi a pensionării tale!
Cu drag și recunoștință, echipa Clubul Copiilor Năsăud.

Comentarii

10/09/23 11:06
Ileana Rus

Felicitări!
Pace , dragoste și cele mai bune gânduri
Cu drag
Ileana

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5