Duminică, primarul Ioan Szabo își va lua rămas bun pentru totdeauna de la comunitate, în centrul comunei Șanț. Mesaj emoţionant de la familie

"Am sperat luni întregi ca acest moment, când tatăl meu, Ioan Szabo, va ajunge din nou în Valea Mare să fie unul de bucurie. Dumnezeu a rânduit altceva și îl așteptăm acasă cu inima strânsă și cu durere în suflete" a declarat fiul David Szabo. Trupul lui Ioan Szabo a ajuns în comuna Șanț aseară şi a fost depus la Biserica Penticostală din Valea Mare, unde şi azi îşi pot lua un ultim rămas bun de la cel care a fost un adevărat păstor al unei comunități pe care a iubit-o.
Duminică, 29 noiembrie, cel care a fost primarul comunei Șanț, Ioan Szabo, își va lua rămas bun de la comunitatea căreia i s-a dedicat în totalitate timp de aproape 8 ani. Sicriul cu trupul său neînsuflețit va fi adus mâine, de la ora 11.50, în centrul comunei.
"Vă multumim tuturor celor care sunteți alături de noi în aceste momente de adâncă suferință, pentru rugăciunile și sprijinul sufletesc. Dumnezeu să vă binecuvinteze" transmite, în numele familiei, fiul David Szabo.
.........
Inima fostului primar al comunei Șanț a încetat să mai bată pe pământ, la doar 58 de ani. După luni petrecute la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, fiind infectat cu noul coronavirus, acesta şi-a revenit, de curând, din comă indusă din cauza complicațiilor cauzate de infecția cu SARS-CoV-2, fiind dezintubat și respirând singur, după 60 de zile de respirație mecanică.
Ioan Szabo a fost primar al comunei Şanţ timp de 8 ani, având proiecte frumoase pentru comunitate.
Cotidianul Răsunetul îi mulţumeşte pentru colaborarea deosebită şi îl roagă pe Bunul Dumnezeu să îi facă parte de un colt de rai, iar familiei greu încercate să îi dea puterea de a merge mai departe.
Drum bun spre Ceruri, domnule primar !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5