Drumeţiile în Poiana cu narcise din Munţii Rodnei, după 15 mai! Biletul costă un euro şi se achită prin SMS!

Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei (APNMR) informează că narcisele încă nu sunt înflorite pe Masivul Saca, anunţul fiind făcut în contextul numărului mare de solicitari pentru drumeţii la poiana cu narcise.

„Dacă vremea o să fie frumoasă, se pot face drumeţii la poiana cu narcise după data de 15 mai 2020. APNMR va reveni cu informaţii actualizate după data de 15 mai. Vă reamintim că pentru drumeţii la poiana cu narcise se achită un bilet de vizitare, care poate fi plătit prin SMS la numărul 7473 cu mesajul PARCRODNA1. Valoarea unui SMS este de 1 euro+TVA. Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag în Parcul Naţional Munţii Rodnei!, transmite Administraţia PNMR, pe pagina de facebook.

 

Comentarii

13/05/20 15:57
bissnel

Taxa, pt. ce? Au udat florile, au imprejmuit perimetrul? Ceva panouri de informare sau avertizare? Un euro pt. cateva sageti indicatoare pe coli de hartie A4. Anii trecuti urcau cu masini de teren din Valea Vinului si din Cormaia fara numar si au incins si gratare sub nasul celor investiti cu ordinea in parc. Se arata Reprez. parcului, jandarmii, salvamontistii etc ... atunci cand urmeaza sa intre in zona oficialitatile politice. Bariera e doar pt. fraieri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5