Drum lin, prof. LUMINIŢA CĂLUŞ, de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud!

† Din păcate astăzi, de Ziua Mondială a Educației, vă anunțăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic ce își continuă misiunea de educator printre îngeri.Colega noastră, LUMINIŢA CĂLUŞ, profesoară pentru învățământul primar la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud a pierdut lupta cu virusul nemilos.

Drum bun spre ceruri, Luminița!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud

 

 

+Astăzi, de Ziua Mondială a Educației, o veste tristă, de neacceptat s-a abătut asupra comunității noastre. Cumplitul virus a luat de lângă noi și de lângă familia iubitoare pe cea care a fost educatoarea LUMINIȚA CĂLUȘ, de la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1 Năsăud.

A fost un exemplu de implicare, generozitate, modestie și dăruire pentru cei mici și pentru colectivul din care făcea parte. Un om valoros al comunității pe care nu ne-am imaginat să îl pierdem așa de devreme.

Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în lumină, după cum o viaţă a adus lumina și bucuria în sufletele preșcolarilor.

Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să-i dea mângâiere!

Primarul oraşului Năsăud, Dorin Vlaşin

 

† Comunitatea din Năsăud deplânge trecerea la cele veşnice, mult prea devreme, a  prof. LUMINIŢA CĂLUŞ, profesor pentru învățământul primar la Grădinița cu Program Prelungit Nr.1, Năsăud.

          Ne rugăm bunului Dumnezeu să îi găsească un colţ de rai cu multă lumină, aşa cum în cariera ei de dascăl a luminat minţile generaţiilor de copii.

          Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

 RĂSUNETUL

 

Comentarii

05/10/21 12:26
IONEL BALEA

Sincere condoleante familiei!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5