Drum ca-n palmă, la Salva, pe Tănase Tudoran. Urmează asfaltarea curții școlii!

Lucrările de turnare a stratului de asfalt, pe str, Tănase Tudoran din Salva, s-au încheiat, pe o lungime de aproximativ 1,4 kilometri. Potrivit autorităților locale, lățimea părții carosabile este de 4 metri la care se adaugă acostamentul de 0, 50 m din piatra spartă, pe ambele părți.

Anul trecut a fost introdusă pe această stradă reţeaua de canalizare – care este şi funcţională -  în cadrul CL 6 din prima etapă a Master Planului de apă şi canalizare din Bistriţa-Năsăud.  Reparaţiile la stradă au fost suportate de la bugetul local.

Imediat ce vremea va permite, va fi asfaltată şi curtea Şcolii Profesionale Tiberiu Morariu, zona fiind deja pregătită.

„O scurtă prezentare a ultimilor doi ani și jumătate a celor mai importante obiective care s-au finalizat sau se află în derulare în comuna cuprinde modernizarea dispensarului uman, alimentare cu apă la Mănăstire, modernizarea podului din centru, realizarea de trotuare pe strada principală, introducerea rețelei de canalizare care este 60% funcțională, iar pentru restul se lucrează, pompe de apă pe Bolotău și Str. Butăcenilor, asfaltarea străzii Tănase Tudoran (Suseni) , depunerea proiectului în vederea obținerii finanțării pentru alimentarea cu gaz și multe altele”, ne-a precizat echipa administrativă de la Salva.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5