Droguri la ghiveci. 6 percheziții domiciliare, în Bistrița şi în judeţ pentru trafic de droguri de mare risc. O persoană reţinută

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Bistrița – Năsăud, efectuează 6 percheziții domiciliare, în municipiul Bistrița și în județul Bistrița - Năsăud, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.
S-a reținut că, pe parcursul anului 2023, o persoană bănuită, cu sprijinul altor 3, ar fi comercializat, în mod repetat, 3 – CMC (drog de mare risc).
Mai multe persoane vor fi conduse, pentru audieri, la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița - Năsăud.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română.
Acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița - Năsăud.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5