Dr. Andrei Farcaș, dr. Estera Pop și dr. Florin Leaț şi-au asumat, cu succes, un caz transferat de la un alt spital din România. Intervenţie chirurgicală complexă!

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi-a făcut deja un renume prin investiţiile făcute atât in infrastructură, în aparatură, dar şi prin calitatea echipei medicale.  

„La Spitalul Județean de Urgență Bistrița a făcut apel un mare spital clinic județean din România, după ce a încercat să transfere cazul la diferite clinici de neurochirurgie, pentru a opera o fractură cervicală complexă, survenită în urma unui accident de bicicletă. Intervenția chirugicală a durat aproximativ 5 ore și a necesitat prezența intraoperatorie a 3 medici neurochirurgi: dr. Andrei Farcaș, dr. Estera Pop și dr. Florin Leaț și a 2 medici anesteziști: dr. Julien Antohi și dr. Anatol Burlacu”, anunţă managerul SJU Bistriţa, Gabriel Lazany.

Potrivit acestuia, pacientul a fost transferat luni la Bistrița cu ambulanța fiind în stare foarte gravă, marți a avut loc cu succes intervenția chirurgicală, iar miercuri a fost transferat înapoi la spitalul de proveniență. În prezent pacientul este în stare bună.

În imagini se poate vedea coloana vertebrală a pacientului, înainte și după operație.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5