În cadrul finalei concursului Cupa Floris,

Două perechi de dansatori, din comuna Mărişelu, pe podium

La finala Concursului Naţional de Dans Sportiv dotată cu Cupa Floris din data de 26.04.2009, desfăşurată la Sala Polivalentă din Bistriţa, o surpriză deosebită a fost pentru asistenţă prin faptul că la Clasa D – copii între 14-15 ani, respectiv Adelin Mititean şi Ioana Agrişan, împreună cu Ştefan Simion şi Diana Barteş au ajuns pe podiumul de premiere primind diplomele şi cupele, care au fost înmânate de d-na Florica Buduşan, antrenor la Clubul Floris din Bistriţa.

De menţionat faptul că părinţii şi bunicii micuţilor sportivi au fost prezenţi în sală, cu lacrimi de bucurie, au aplaudat performanţele copiilor şi nepoţilor având deosebita satisfacţie de a-şi vedea “campionii” primind medaliile.

Aduc mulţumirile de rigoare prin intermediul ziarului “Răsunetul” d-nei Florica Buduşan şi sperăm să fie demni urmaşi ai acestei discipline sportive, cât şi a înaintaşilor din comuna Mărişelu, care au evoluat cu cinste şi onoare la acest club, obţinând premii naţionale. Le adresăm felicitări câştigătorilor, antrenoarei, organizatorilor şi tuturor celor implicaţi în buna organizare a concursului, inclusiv d-lui Corneliu Botoş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5