Două incendii de proporţii în comuna Dumitra

Luni, în jurul orei 18.00, Secţia de Pompieri Năsăud a fost solicitată să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă din Dumitra. Pagubele materiale au fost reduse semnificativ, în urma incendiului a ars funinginea din coşul de fum şi s-a deteriorat azbocimentul din jurul hornului.
A doua zi, tot în comuna Dumitra, la ora 1.38, garda de intervenţie din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud a intervenit la un incendiu produs la o gospodărie individuală din localitatea Cepari. În momentul izbucnirii incendiului, în imobilul afectat se aflau 3 persoane, care au reuşit să scape. O femeie în vârsta de aproximativ 43 de ani, a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă şi transportată la spital. Aceasta prezenta arsuri la nivelul gâtului şi a căilor respiratorii. De asemenea, echipajul de prim ajutor a preluat de la locul intervenţiei un bărbat, în vârsta de aproximativ 24 ani, care prezenta suspiciune de fractură la nivelul membrului superior stâng şi arsuri la nivelul feţei. Echipajele medicale au acordat, la locul intervenţiei, asistenţă medicală celuilalt proprietar, un bărbat în vârsta de aproximativ 53 de ani, care a suferit un atac de panică.
“Două autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul subunităţii năsăudene au acţionat timp de aproximativ 70 de minute pentru lichidarea focarelor. În urma incendiului, au fost afectate tavanul pe o suprafaţă de aproximativ 36 mp şi diverse bunuri dintr-o camera a imobilului (două paturi, o masă, patru scaune, două dulapuri). Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea de combustibil necorespunzător pentru aprinderea focului” transmite plt. Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5