Două cazuri confirmate, la Prundu Bârgăului! Doru Crişan: vă rog să sporiți gradul de atenție privind respectarea măsurilor sanitare și de distanțare socială!

         Primarul comunei Prundu Bârgăului face un apel la locuitorii comunei să respecte măsurile de protecţie pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Demersul vine pe fondul confirmării a două cazuri pe raza comunei, asta după ce se spera ca infectările să ajungă nivelul zero.

„Stimați cetățeni! De la începutul pandemiei am traversat o perioadă plină de incertitudine și agitație provocată de necunoscutul SARS-COV-2. La nivel local, am trecut cu bine peste restricțiile impuse prin ordonanțele militare, fără ca cineva să fie infectat, sau cel puțin confirmat cu noul coronavirus, însă, odată cu relaxarea măsurilor prin instituirea stării de alertă, se pare că am început să uităm sau să ignorăm importanța respectării măsurilor de distanțare socială și a măsurilor care ne-au ferit până acum de probleme. Astfel, am obligația de a vă informa cu privire la faptul că pe raza comunei a fost confirmate 2 persoane cu COVID-19. Prin urmare, vă rog să sporiți gradul de atenție privind respectarea măsurilor sanitare și de distanțare socială!”, a transmis primarul Doru Crişan, într-o postare pe pagina sa de facebook.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5