Două case afectate de un incendiu la Dorolea. O maşină a ars în totalitate

Un incendiu a izbucnit, în această dimineaţă, la Dorolea, în comuna Livezile. Pompierii bistriţeni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autoplatformă – au fost sprijiniţi de către echipejele locale ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Dorolea şi Livezile. La faţa locului a fost trimis şi un echipaj de prim ajutor. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU BN, Cristina Răcilă, intervenția a durat aproximativ o ora și jumătate și a fost foarte dificilă, deoarece în zonă, casele sunt amplasate foarte aproape una de cealaltă și exista riscul propagării și la acestea. 

„Din fericire nu au fost înregistrate victime. Pompierii au reușit salvarea a doi iepuri,  au extras trei butelii de oxigen goale, o butelie de gaz si mobilier. In incendiu au ars: 40 de iepuri, anexa în totalitate, grajd în totalitate, cherestea, un autoturism in totalitate. La  prima casă au fost afectate acoperișul și un perete, la  cea de-a doua casă a fost afectat acoperișul. Suprafața totală afectată în incendiu este de aproximativ 300 mp”, menţionează purtătorul de cuvânt al ISU BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5