Dosare penale pentru șoferi din Sânmihai, Bistrița, Rebra, Bistrița Bârgăului și Gherla, pozitivi la DrugTest!

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii din Bistrița-Năsăud au depistat în flagrant delict mai mulți conducători auto cu privire la care sunt indicii că ar fi consumat substanțe psihoactive. Astfel, la data de 31 martie a.c., în cadrul verificărilor efectuate în trafic, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au oprit pentru verificări un autoturism care circula prin localitatea Lechința.
"La volan a fost identificat un tânăr de 19 ani din Sânmihaiu de Câmpie. În urma testării acestuia cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința continuă cercetările", a informat IPJ BN.

***
La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat, în flagrant delict, un bărbat de 31 de ani din Gherla, bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe. Acesta a fost depistat, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 172, între localitățile Beclean și Figa. În urma testării cu aparatul din dotare a celui în cauză, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
Cercetările în acest caz vor fi continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe.

***
În noaptea de 29/30 martie a.c., în cadrul acțiunilor preventive desfășurate, polițiștii Biroului de ordine Publică au oprit pentru verificări un autoturism care circula pe o stradă din Bistrița. La volan a fost identificat un bărbat de 34 de ani din Bistrița, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Totodată, în urma testării etilotest a conducătorului auto, rezultatul indicat a fost de 0.18 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe.

***
În noaptea de 29/30 martie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, în timp ce desfășurau activități de patrulare a zonei de competență, pe Drumul Județean 172B, în comuna Rebra, au oprit pentru verificări un autovehicul cu numere provizorii. La volan a fost identificat un tânăr de 23 de ani din Rebra care emana halenă alcoolică. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
Cercetările în acest caz sunt continuate într-un dosar penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
***

La data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 00.10, în urma unor controale în trafic, polițiștii Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului sau altor substanțe. Bănuit de comiterea faptelor este un bărbat de 37 de ani din Bistrița-Bârgăului, depistat în flagrant delict, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 172D, prin localitatea Prundu Bârgăului, fără a deține permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5