Dosar penal pentru patronul unui magazin care vindea haine susceptibile a fi contrafăcute

IJJ BN

Pe timpul unei acțiuni specifice privind prevenirea și combaterea faptelor ilegale pe raza municipiului Bistrița, în cursul zilei de marți 20 septembrie a.c., jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița, au constatat faptul că o societate comercială oferea spre vânzare clienților mai multe articole vestimentare susceptibile a fi contrafăcute.
Într-un magazin erau expuse spre comercializare articole vestimentare și încălțăminte de sezon în valoare de 2.300 de lei, care aveau aplicate denumiri celebre sau foarte asemănătoare cu mărci înregistrate, fără a deţine documente de proveniență susceptibile a fi contrafăcute, conform reglementărilor legale în vigoare.
În acest caz au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, conform Legii nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, urmând a fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5