Doru Crişan: Ne dorim ca Valea Bârgăului să devină cea mai renumită vale din România. Să fim mândri că suntem bârgăuani!

Doru Crişan, primarul comunei Prundu Bârgăului, cel care a iniţiat Centenarul Marii Uniri pe Valea Bârgăului, s-a arătat împlinit de faptul că a reuşit să adune atâta lume la un eveniment de suflet, de românism adevărat. Acesta a precizat că împreună cu primarii zonei îşi doreşte ca Valea Bârgăului să devină cea mai renumită vale din România şi să-i facă pe locuitori mândri că sunt bârgăuani.

„Noi, primarii de pe Valea Bârgăului – Vasile Şut (Tiha Bârgăului), Vasile Laba (Bistriţa Bârgăului), Nicolae Vrâncean (Josenii Bârgăului) şi Doru Crişan (Prundu Bârgăului)  - încercăm să facem, vrem şi ne dorim să facem lucruri minunate pentru dumneavoastră, aşa cum v-am promis şi aşa cum trebuie să facem. Noi ne dorim din tot sufletul ca această vale să devină cea mai renumită vale din ţară, bineînţeles, din punct de vedere turistic dacă vom reuşi, iar dumneavoastră să fiţi mândri că sunteţi bârgăuani”, a spus primarul Doru Crişan.

Edilul din Prundu Bârgăului a ţinut să mulţumească celor peste 800 de oameni care au muncit pentru reuşita evenimentului. „Îi mulţumesc domnuluii viceprim-ministru Viorel Ştefan că şi-a făcut timp ca astăzi să fie alături de noi, îi mulţumesc domnului prefect pentru colaborarea bună pe care o avem şi le mulţumesc colegilor primari care sunt astăzi alături de mine. Am lăsat la final doi oameni foarte dragi mie, doi prieteni adevăraţi, domnul general Pop, care este şi fiu al acestei comune, Cetăţean de onoare al acestei comune şi Cetăţean de onoare al judeţului. Datorită lui se întâmplă aceste lucruri minunate în comuna noastră. Desigur, îi mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, un om care a făcut ca judeţul nostru să înflorească, să fie un judeţ aşa cum îl merităm noi, cetăţenii acestui judeţ. Vă mulţumesc dumneavostră că sunteţi alături de noi, de cei de pe Valea Bârgăului”, a mai spus Doru Crişan.

Primarul Doru Crişan, în numele Primăriei şi al Consiliului Local, a oferit titlul de Cetăţean de onoare al comunei Prundu Bârgăului, prof. univ. dr. ing. emerit Mircea Bejan, membru al de onoare al Academiei de Ştiinţe Tehnice din România – ASTR.  În discursul său, academicianul Mircea Bejan a punctat modul frumos în care comuna se dezvoltă.

O distincţie de onoare a fost acordată veteranului de război Pavel Costea, de 95 de ani, pentru vitejia şi spiritul de sacrificiu de care a dat dovadă. Tot o distincţie de onoare a primit şi generalul de brigadă dr. Virgil-Ovidiu Pop, comandantul Diviziei 4 „Gemina”, în semn de înaltă preţuire pentru contribuţia de excepţie la realizarea evenimentului Centenarul Marii Uniri pe Valea Bârgăului.

Aceeaşi distincţie i-a fost conferită vicepremierului Viorel Ştefan, prefectului Ovidiu Frenţ şi preşedintelui CJ-Emil Radu Moldovan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5